VI TAGER ANSVAR FOR DINE IT-SYSTEMER

Hos Netgroup får du tryghed for, at dine IT systemer bliver håndteret professionelt af specialister inden for cloud, hosting, drift og sikkerhed. Netgroup tager ansvar for dine IT systemer, så du får tid og ro til at skabe værdi i andre dele af din forretning. Vores IT-support er åben 24 timer i døgnet, så du altid kan få fat på os.

Vores kunder

Netgroup supporterer kunder inden for alle brancher og drifter IT på alle niveauer

”Kundeservice og sikkerhed er meget vigtigt for os, da det giver os ro til at fokusere på vores forretning. Vi er i rivende udvikling og derfor sætter vi stor pris på den fleksibilitet og løbende sparring vi får hos Netgroup”

Johnny Rask

3 Head of IT Security & Business Optimization Læs mere

”Netgroup levede op til vores krav om virtualisering og sikkerhed – derfor var de det bedste valg for os.
Vi leverer mobile betalingsløsninger, og det gør, at vi stiller ekstremt store krav til sikkerheden. Vi har valgt at få en Private Cloud, så vi har fuld kontrol over vores systemer og sikkerhed på højeste niveau”

Timme Traberg-Andersen

Unwire VP Operations Læs mere

"I hele forløbet har Netgroup leveret den nødvendige IT-drift, og deres service og fleksible indstilling til hurtigt at hjælpe har været afgørende for os"

Peter Tving Jensen

Mofibo Head of IT development Læs mere

“Vi ved, at vi har den bedste og sikreste løsning hos Netgroup, og at Netgroup leverer varen - især i vores spidsbelastningsperioder, som er søndag aften. Her sidder mange familier og leder efter det rigtige næste boligkøb”

Netgroups Linux team er meget proaktive og gode til at komme med forslag til forbedringer og teknologier som vi ikke selv kendte til. Derfor er vores løsning i dag også blevet mere professionel og er kommet op på et højere sikkerhedsniveau.

Ole Moon Rosendal

Infare Solutions Scrum Master Læs mere

Netgroup søger en Key Account Manager - Hunter

Er du vores nye Key Account Manager med hunter profil, så se her:

Læs mere

Velkommen til Steen

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Steen Andersen, der tiltræder som Key Account Manager i vores salgsafdeling

Læs mere

Velkommen til Martin & Jesper

Vi er stolte af endnu engang at kunne præsentere ansættelsen af 2 stærke profiler som skal styrke vores organisation yderligere.

Læs mere
Se alle nyheder

Certificeringer & Partnerskaber