Ændringer i Netgroups bestyrelse

Per Kogut, der har været bestyrelsesformand i Netgroup siden 2013, har sagt ja tak til en bestyrelsesformandspost i Digital Hub Denmark under Erhvervsministeriet. Det er en spændende udfordring, som kræver en stor indsats af hele den nye bestyrelse. Det betyder desværre, at Per ikke længere har kapacitet til også at være formand i Netgroup, og derfor er fratrådt med udgangen af juni 2018.

Per har været med på en fantastisk rejse med Netgroup, hvor vi har udviklet forretningen fra en mellemstor kvalitetshostingvirksomhed til en markedsdominerede hostingvirksomhed med stærk fokus på sikkerhed, kvalitet og kundeservice. Vi har haft rigtig god gavn af Pers erfaring på denne udviklingsrejse.

Formandsposten er overtaget af Henrik Skov Andersen, som til daglig er CEO i Ibsen Photonics. Henrik har været med i bestyrelsen siden 2004 og har været formand i perioden fra 2004 til 2013. Henrik skal sammen med den øvrige bestyrelse og ledelse sikre, at vi fortsætter den fantastiske udvikling af Netgroup til gavn for både kunder, medarbejdere og aktionærer.