Black Friday – er I klar?

Ventetid skræmmer kunderne væk

Black Friday med gode tilbud én dag i november kan give udfordringer til mange virksomheder. Presset på e-handlerne koster hvert år nedbrud, og det kan blive en bekostelig affære, hvis kunderne ikke kan komme til at købe det, de gerne vil. For der er altid en anden med gode tilbud – kun et klik væk.

“It og internet er blevet lige så selvfølgeligt som strøm. Når man tænder på kontakten, skal lyset tænde, og går du ind på en webshop, forventer du, at den svarer med det samme. Der skal ikke være svartid på meget mere end ét sekund, før du er videre til den næste”, siger Joel Vest, Teknisk chef i Netgroup.

Er I klar til den store mængde trafik?
På Black Friday i 2017 blev der nethandlet for 288 mio.kr. – det er rigtig mange besøgende og rigtig mange transaktioner.

I Netgroup har vi mulighed for at sikre, at jeres webshop kan følge med efterspørgslen, så I ikke mister indtjening eller risikerer dårligt omdømme.

Vi har døgnbemanding på under hele Black Friday, som sidder klar til at justere og skalere vores kunders løsninger, hvis et akut behov for eks. mere kapacitet skulle være nødvendigt.

”I dag er det muligt for vores kunder at leje ekstra kapacitet, blot få minutter efter at behovet opstår, og ønsker en kunde det, kan de få adgang til en dedikeret tekniker under hele Black Friday, der konstant sørger for at deres webshop kører uden problemer”, fortæller Hans Christian Eriksen, Salgsdirektør i Netgroup.