Netgroup A/S bliver en del af Sentia Group

Nye muligheder og kendte løsninger

Netgroup bliver en del af Sentia Group, og det betyder, at Netgroups kunder fremover får adgang til et bredere udvalg af løsninger, og et endnu større team af teknisk dygtige specialister. Den nye samlede virksomhed kan tilbyde endnu stærkere løsninger særligt inden for Amazon Web Services, Microsoft Azure og Private Cloud.

Om Sentia
Sentia, stiftet I 1999, er én af de førende virksomheder inden for forretningskritiske managed cloud-tjenester i Europa med mere end 430 ansatte fordelt på Holland, Belgien og Danmark. Sentias fornemste opgave er at guide kunder gennem deres cloud-rejse og optimere deres forretning samt hjælpe dem fuldt udnytte digitaliseringsfordele.

Sentia er certificeret i henhold til ISO 27001, 14001, 9001, NEN 7510, GxP samt er ISAE 3402 type 2-revideret. Foruden drift af egen europæiske Sentia Cloud er gruppen revideret som officiel managed cloud-leverandør inden for både Amazon Web Services og Microsoft Azure.

”Sentia er et perfekt match til Netgroup. Begge vores virksomheder er stiftet og udviklet af teknisk dygtige mennesker. Vi har hver vores ekspertområder, og en stor fællesnævner inden for hele cloud-området. Vores kunders behov udvikler sig, og derfor er vi bedre klædt på sammen til at tilbyde de rigtige løsninger både nu og i fremtiden, hvor blandt andet yderligere digitalisering og international konkurrence stiller nye krav til vores kunders løsninger,” siger adm. direktør i Netgroup A/S, Finn Vagner.

Netgroups kunder vil fortsat møde de kontaktpersoner, de kender, og der vil ikke ske ændringer i kundernes nuværende løsninger:

”Vi møder fortsat kunderne hvor de er, og leverer løsninger, der passer til deres ønsker og behov, og med de samme dygtige medarbejdere, som vores kunder kender. Vi har nu fået 430 kollegaer med både en bred og specialiseret viden som vores kunder vil få glæde af fremover,” siger Finn Vagner.

Se pressemeddelelsen fra Sentia Group her: EN / DK