Netgroup og Sentia

Klar til kunderne

De mange dygtige eksperter hos Netgroup får nu 430 nye kollegaer.

Sentias overtagelse af Netgroup skaber nye muligheder for alle kunder. Men i første omgang vil kunder hos Netgroup ikke mærke den store forskel i forhold til løsninger og kontaktpersoner.

Kunderne hos Netgroup vil fortsat møde de kendte ansigter og stemmer i den daglige dialog. Men med Sentia bliver der nu adgang til flere end 400 nye eksperter inden for bl.a. Public Cloud-løsninger. De mange nye mennesker kommer til at bidrage med endnu flere kompetencer, og synergien mellem de to selskabers eksperter vil kunne ses i form af endnu bedre rådgivning og nye løsninger i endnu større skala end i dag.

”Vi er nu i gang med at bringe vores dygtige Netgroup-folk sammen med Sentias mange eksperter fra Danmark, Holland og Belgien. Vi skal lære af hinanden, så vores kunder får glæde af kompetencerne fra begge virksomheder. Vi går fra at være en dansk virksomhed til at være en internationalt orienteret virksomhed, men stadig med stærke rødder i Danmark – baseret på de medarbejdere, kunderne kender hos både Netgroup og Sentia,” siger Finn Vagner, administrerende direktør hos Netgroup.

Kendt udgangspunkt klar til fremtiden

De to virksomheder bliver ikke lagt sammen lige med det samme. Det vil blive en længere proces med fokus på, at alle kunder fortsat har deres i forvejen kendte kontaktpersoner.

”Det er vigtigt for os, at vores kunder fortsat har de kontaktpersoner, de kender. Det gælder både vores dygtige tekniske eksperter og vores Key Account Managers. Vi bringer Netgroup-ånden og vores måde at arbejde på ind i den nye fælles virksomhed,” siger Finn Vagner, og fortsætter:

”Udviklingen på det digitale område gør, at behovene ændrer sig hos alle virksomheder når det gælder sikkerhed, hosting, drift af applikationer og netværk. Derfor er det nødvendigt for os at udvikle os, og det vil vi gøre sammen. Vi glæder os alle til at vise vores kunder mulighederne med Sentia,” siger Finn Vagner.