Netgroup sikrer din virksomhed mod cyberangreb

Truslen fra cyberangreb er steget markant de seneste år. Når dine forretningskristiske systemer bliver lagt ned, foresager det nedetid, der kan betyde tabt omsætning og resultere i utilfredse kunder og dårligt omdømme.

Det bliver stadig mere og mere komplekst og tidskrævende at holde sig opdateret på nye teknologier og ny viden, der sikrer din virksomheds IT-systemer mod fjendtlig indtrængen og uhensigtsmæssig adfærd. Det kræver mange ressourcer internt i virksomheden og fjerner fokus fra kerneforretningen.

Vi har specialister, der er dedikerede til at holde sig opdateret på udviklingen. Det betyder, at vi tager ansvar for, at dine data altid er omfattet af det højeste sikkerhedsniveau og beredskab samtidig med, at du får en sikkerhedsløsning, der er skræddersyet til din forretning.

Til at sikre dine data tilbyder vi en række sikkerhedsydelser:

Kontakt os og få mere information om de enkelte sikkerhedsydelser. Vi står til rådighed med rådgivning, så du opnår den optimale sikkerhedsløsning.

“Vi ved, at vi har den bedste og sikreste løsning hos Netgroup, og at Netgroup leverer varen - især i vores spidsbelastningsperioder, som er søndag aften. Her sidder mange familier og leder efter det rigtige næste boligkøb”