Netgroup søger Studentermedhjælp til salgsafdelingen

Netgroup er i vækst og søger derfor en struktureret og kvalitetsbevidst studentermedhjælp, der i tæt samarbejde med vores salgsafdeling, vil være med til at håndtere diverse ad hoc opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af administrative opgaver som bl.a. opdatering af vores CRM system, kontraktadministration, udtræk og behandling af data samt diverse ad hoc opgaver i salgsafdelingen.

Stillingen er på ca. 10 timer om ugen og er timelønnet. Vi tager naturligvis hensyn til dit studie og eksamener i forhold til fastlæggelse af arbejdstid.

Som person brænder du for at yde en god service og arbejder struktureret med fokus på detaljen. Det er vigtigt, at du går til administrative opgaver med godt humør, og det er en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft Office programmerne som Outlook, Word og Excel.

Lidt om Netgroup
Netgroup er en IT Hosting leverandør med egne datacentre. Vi leverer professionelle IT-løsninger til offentlige og private virksomheder. Vi er 50 dygtige medarbejdere med et stærkt fællesskab og holder til i kontorer på Store Kongensgade i hjertet af København.

Send en ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse, så send din ansøgning samt CV i PDF til Dorte Buch på e-mail til db@netgroup.dk. Skriv venligst ”studentermedhjælp-salg” i emnelinjen.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.