Reference: Teleselskabet 3

Sikkerhed og oppetid er altafgørende for Teleselskabet 3

Sikker, forsvarlig drift og maksimal performance var kerneværdier, som 3 ledte efter hos en ny ekstern leverandør til driften af deres IT. Og med Netgroup som den nye samarbejdspartner fik de tilmed langt mere end det. 3 fik reduceret omkostninger til plads og strøm, samt en fleksibel løsning, der kan opgraderes med kort varsel, så konkurrenceevnen er i top.

For 3 vil selv ganske kort nedetid på websitet eller i fakturerings-systemet have store økonomiske konsekvenser. Samtidig er det yderst vigtigt, at data opbevares på en sikker og forsvarlig måde, hvilket stiller store krav til driften af 3’s IT-systemer.

“Vores fokus er at tilbyde kunderne de bedste mobilløsninger på markedet. Derfor giver det god mening, at driften af vores IT varetages af en ekstern leverandør, som har den nødvendige ekspertise, og i den forbindelse har vi valgt Netgroup som samarbejdspartner”

Johnny Rask

3 Head of IT Security & Business Optimization

God dialog giver ro i maven
Det er ikke nok, at selve teknikken virker, dialogen imellem kunde og udbyder er også essentiel. En værdi, som 3 selv lægger stor vægt på i deres virksomhed og som derfor også noget, de har bidt mærke i med det nye samarbejde med Netgroup:

“Netgroup er yderst kompetente, meget fleksible og nemme at arbejde med i dagligdagen. Vi har en god dialog hele vejen rundt – både med salgsafdelingen, teknikerne og vores projektleder, hvilket giver os ro i maven og sikkerhed for, at vores IT drift er i gode hænder”

Johnny Rask

3 Head of IT Security & Business Optimization

Fleksibel løsning
3 har valgt Managed Cloud Hosting hos Netgroup med dedikeret Oracle-miljø for at sikre maksimal performance og tilgængelighed. Netgroup står for den daglige drift af serverne samt firewall og backup.

Udover at reducere omkostningerne til plads og strøm, har 3 mulighed for at opgradere løsningen med kort varsel, da Cloud-miljøet er yderst skalerbart. 3 har på denne måde sikret sig en stærk konkurrenceevne i et marked, der er i konstant udvikling.