Reference: Audio Media

Kraftig og stabil forbindelse letter arbejdet for medarbejderne

Audio Media A/S er et af Danmarks største teknologi-og livsstilsmagasinforlag og udgiver bl.a. Alt om DATA, Datatid TechLife og Quality Magasinet. Arbejdet med at udgive magasiner kræver ofte transport af meget tunge filer, hvorfor en god og stabil forbindelse er altafgørende. Samtidig er høj oppetid for Audio Media’s websites vigtigt på grund af sidens trafikmængde.

Det var derfor vigtigt for Audio Media at finde den rette samarbejdspartner, som kunne tilbyde høj driftssikkerhed og kapaciteten til at levere en kraftig fiberforbindelse, hvilket er Netgroups spidskompetencer.

Fiberforbindelse uden forsinkelser
Netgroup leverer derfor en managed cloud hosting til Audio Media samt en kraftig 1Gbit fiberforbindelse til Audio Media’s kontor på Østerbro, og den høje kapacitet letter hverdagen på forlagets redaktioner.

”Opgraderingen til 1Gbit har især vakt glæde blandt vores grafikere. De skal ikke sidde og vente på, at en fil bliver overført, men kan gå videre med næste job med det samme. Med den kraftige forbindelse føles det som om, at vores servere står længere nede af gangen”

Mette Eklund Andersen

Audio Media Chefredaktør

Eksternt datacenter gav øjeblikkelige resultater
Med opgraderingen til 1Gbit blev beslutningen om outsourcing af serverdrift væsentlig nemmere, da Audio Media fik mulighed for at koble sig direkte på et eksternt datacenter, hvilket straks gav resultater. Noget som Netgroups kunder lægger stor vægt på.

”Vores fornemmeste opgave er at tage sig af de it-tunge opgaver, og dermed frigive tid og ressourcer hos kunderne til deres egentlige arbejde,” siger Hans Christian Eriksen, salgsdirektør hos Netgroup.

”Vi har valgt en komplet outsourcing af alle vores servere, og vi nyder alle fordelene. Netgroup tager hånd om alt, og vi kan koncentrere os om det, vi er gode til – at udgive magasiner og opdatere velbesøgte hjemmesider”

Mette Eklund Andersen

Audio Media Chefredaktør