Reference: Boliga

Tilgængelighed og hurtige svartider er afgørende for Boliga

Som et af Danmarks mest kendte og benyttede websites er det afgørende for Boliga, at brugerne får en god oplevelse med hurtige svartider og oppetid 24 timer i døgnet året rundt. Enhver form for nedetid er kritisk for Boliga’s forretning, hvilket stiller store krav til professionel hosting af systemerne.

Derfor var det ikke svært at tage beslutningen om, at det skulle være Netgroup, der skulle håndtere Boliga’s systemer. Netgroup opfylder præcis virksomhedens behov for sikker drift døgnet rundt.

”Vores brugere benytter Boliga på alle tider af døgnet, og vi oplever masser af aktivitet i weekenderne. Derfor er det afgørende for os, at vores hostingpartner leverer stabil drift – og ikke kun indenfor 9-17 på hverdage. Vores valg faldt på Netgroup, da de tilbyder sikker 24x7 drift og sørger for en høj oppetid på vores servere”

Tim Jensen

Boliga Adm. direktør

”Vi har mange kunder som Boliga, der lever af at være tilgængelig i døgndrift. Det stiller særlige krav til hostingpartneren, og vi har specialiseret os i at have et driftsikkert system og serviceteam bag, der står klar ud over vanlig arbejdstid,” siger Hans Christian Eriksen, salgsdirektør hos Netgroup. ”Det skaber tryghed hos kunden, at man ved, at systemet altid kører, og at der altid er en kontaktperson tilgængelig til at hjælpe.”

Driftsikkerhed og fleksibel tilgang til it-drift giver medarbejderne en nem og effektiv arbejdsdag
Tryghed, tillid og driftsikkerhed er kerneværdier hos Netgroup, som alle kunderne nyder godt af. Ud over disse kerneværdier, så sørger man også hos Netgroup for, at man som kunde ikke er låst fast på den løsning, som man starter ud med. Ofte kræver en omskiftelig hverdag og en hastigt udviklende it-verden, at det, der var løsningen i går, ikke nødvendigvis er løsningen i dag. Som kunde hos Netgroup er man fremtidssikret med fleksible løsninger.

Netgroup leverer en managed cloud hosting til Boliga med drift af SQL cluster og backup af data samt MPLS fiberforbindelse til Boliga’s domicil. Den direkte fiberforbindelse betyder, at Boliga’s medarbejdere nemt, sikkert og hurtigt kan tilgå deres systemer i Netgroups datacenter.

”Udover en høj grad af sikkerhed og stabilitet oplever vi, at Netgroup har en meget pragmatisk og fleksibel tilgang til IT-drift, hvilket vi sætter stor pris på. Det er vigtigt for os at have en hostingpartner, der kan reagere hurtigt på skiftende behov”

Tim Jensen

Boliga Adm. direktør