Reference: Cabana

Udover hosting af IT-infrastrukturen varetager Netgroup også drift af vores Sitecore løsninger.

Styr på processer og arbejdsgange
I starten af 2012 påbegyndte Cabana en proces som skulle hjælpe dem til at finde en ny hostingleverandør af deres Sitecore løsninger. Man lagde vægt på at finde en leverandør, som kunne yde det samme høje professionelle niveau, som Cabana selv gør over for sine kunder.

”Vi besøgte mange hostingleverandører, og i sidste ende var valget af Netgroup forholdsvis let. Netgroup har styr på sine kontrakter, hvilket forbavsende mange ikke har. Netgroup er en virksomhed som har styr på sine processer og arbejdsgange”

Thomas Vorgaard Andersen

Cabana Adm. Direktør

Virtuel platform med hurtig adgang til skalering
Endelig kan vi godt lide Netgroups tilgang til den tekniske side. Netgroup investerer ikke nødvendigvis i det nyeste, fordi de også lægger vægt på, at teknologierne er gennemafprøvede og testede. Det er meget vigtigt for os, og tilsyneladende også for Netgroup.

Som leverandør af Sitecore-løsninger lagde Cabana vægt på, at Netgroup kunne sætte løsningerne op for dem. I den sammenhæng oplevede Cabana Netgroup som både fleksible og professionelle i tilgangen til projektet.

"De fik investeret i de nødvendige interne ressourcer, og var meget imødekommende med hensyn til, at vi fik lavet nogle standardløsninger og aftaler med vores kunder, som alle var tilfredse med"

Thomas Vorgaard Andersen

Cabana Adm. Direktør

I det hele taget går fleksibilitet og samarbejdsvilje igen som nøgleord i partnerskabet.

”Som leverandør af webløsninger er det virtuelle cloud hosting miljø fundamentet i vores leverance. Vi har flere kunder, der på bestemte tider af året har behov for stor skalering af kapaciteten på deres webløsninger. Det kunne Netgroup tilbyde på deres cloud platform. Det betyder, at vores kunder ikke skal investere i overkapacitet på hardwaresiden, hvilket er en kæmpe fordel”

Thomas Vorgaard Andersen

Cabana Adm. Direktør