Reference: EDC

EDC: “Vi ved, vi har fået den bedste løsning”

Når 60-70 procent af samtlige hushandler starter på internettet, er det helt afgørende for en ejendomsmæglerkæde at kunne stole på sin datacenterløsning. Det kan EDC.

“Vi er helt utroligt afhængige af en høj oppetid på edc.dk, fordi stort set alle hushandler starter på vores hjemmeside. Derfor er det alfa og omega, at vi har 100 procent tillid til vores samarbejdspartner på colocation. Vi ved, at vi har den bedste og sikreste løsning hos Netgroup, og at Netgroup leverer varen – især i vores spidsbelastningsperioder, som er søndag aften. Her sidder mange familier og leder efter det helt rigtige næste boligkøb”

Sonny Silva

EDC IT-driftschef

Foruden edc.dk kører feriepartner.dk, CRM-systemet, basis-systemet – Domidont, intranettet, datawarehouse og EDC’s mailløsning på serverne, som er placeret i Netgroups datacentre.

EDC har i dag cirka 200 servere, som alle er virtualiserede og står hos Netgroup. Herudover er ejendomsmæglerkædens SAN-løsning fordelt på to forskellige Netgroup-lokationer, og via redundans giver det EDC en meget driftssikker løsning.

Løsning skal matche behov
I løbet af det årelange samarbejde mellem Netgroup og EDC er der sket en god og sikker udvikling – senest hvor EDC udvidede løsningen til to-centerdrift, som er en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

Det vigtigste for EDC ved valg af hostingleverandør er pris, sikkerhed, fleksibilitet, omdømme og kendskab til kædens it-løsning.

“Jeg havde hørt gode ting om Netgroup, hvilket er en stor fordel, når vi vurderer en leverandør. Og så var det også vigtigt for os, at vi ikke er en lille brik i et stort puslespil hos en meget stor leverandør. Netgroup er gode til at sætte sig ind i vores forretning, hverdag og vores prioriteringer. Hvis vi selv skulle installere et datacenter med denne kvalitet og sikkerhed, så ville det koste uforholdsmæssigt mange indsatser og ressourcer. Vi har prøvet flere forskellige løsninger, så vi ved, at denne løsning både er den mest økonomisk fordelagtige men også er den optimale for netop vores behov"

Sonny Silva

EDC IT-driftschef

En konkurrencedygtig løsning
Tidligere havde EDC deres egen datacenterløsning, og i den nuværende colocation-løsning hos Netgroup ejer EDC selv udstyret.

 

“Vi har prøvet andre leverandører, men det, vi især er glade for hos Netgroup, er kvaliteten, fleksibiliteten og den professionelle indstilling. De tekniske udfordringer vi oplever – store som små – bliver altid taget alvorligt”

Sonny Silva

EDC IT-drftschef