Reference: Edlund

Edlund vælger Colocation løsning hos Netgroup

Outsourcing af serverum
Den øgede tilgang af kunder og projekter hos Edlund medførte en stadig større serverplatform, som oprindeligt varplaceret i Edlunds bygninger i Valby. Da de mange servere efterhånden stillede store krav til strøm, køling og ikke mindst fysisk sikkerhed, valgte Edlund at outsource deres serverrum ved at vælge en colocation løsning hos Netgroup. Løsningen består af en række rackskabe med redundante Gbit forbindelser til internettet i ét af Netgroups ISAE 3402 godkendte datacentre, hvor Netgroup sørger for den grundlæggende infrastruktur. Derudover har Edlund benyttet Netgroup som leverandør af storage og backup.

”Sikkerhed er meget vigtigt for Edlund, da vi udvikler løsninger til forsikrings- og pensionsbranchen. Vi føler, at Netgroup tager sikkerhed alvorligt og er meget fokuseret på at levere løsninger, hvor også oppetid og tilgængelighed er i højsædet. Samtidig sætter vi pris på den fleksibilitet, som Netgroups organisation leverer”

Ulrik Drews

Edlund IT-chef

Hos Netgroup er man meget glade for, at Edlund valgte Netgroup som colocation partner.

”Edlund er en meget spændende virksomhed, som oplever en meget høj vækst i et interessant marked, hvor kunderne typisk stiller høje krav til sikkerheden. Derfor er vi både stolte over og glade for, at Edlund har valgt at placere deres servere hos os”, udtaler Hans Christian Eriksen fra Netgroup.