Reference: Mybanker.dk

Mybanker.dk, der guider forbrugere på nettet gennem junglen af tilbud fra banker og realkreditinstitutter, har opnået store besparelser og lynhurtig kapacitet i spidsbelastningsperioder med deres managed løsning hos Netgroup.

”Tidligere krævede det, at vi investerede i en overkapacitet af servere, som stod inaktive hen, når de ikke lige skulle klare efterdønningerne fra en mediestorm. I dag kan vi sammen med Netgroup planlægge, at vi skal have ekstra kapacitet i et døgn eller lignende, hvorefter kapaciteten bliver lukket ned igen. Det sparer os for et betragteligt beløb, samtidig med at administrationen i dag er væsentligt lettere”

Nikolaj Hendriksen

Mybanker.dk Partner

Mybanker.dk driftede tidligere sine egne fysiske servere men har i dag et virtuelt cloud setup hos Netgroup, som inkluderer servere, backup, drift og overvågning.

”Når du har dine egne servere stående, kræver det, at du følger med i diverse opdateringer og sikkerheds-issues, og for vores vedkommende kunne udbyttet ikke stå mål med indsatsen. Det har fyldt meget i vores hverdag, hvilket betød, at vores vigtige fokus på udvikling helt trådte i baggrunden. Derfor fungerer den nye løsning med Netgroup optimalt. Vi ved, at de kan deres kram, og vi får tid til vores egentlige arbejde – samtidig med at vi sparer penge”

Nikolaj Hendriksen

Mybanker.dk Partner

Forventninger indfriet
Mybanker.dks systemer kører på separate virtuelle servere, da det er nødvendigt, at de kører fuldstændig adskilt i forhold til sikkerheden. På den måde kan hackere ikke komme fra en server til en anden.

”Samarbejdet med Netgroup er en fortløbende god oplevelse også i forhold til vores forventninger. Vi har på den måde fået lige præcis det, vi havde fået stillet i udsigt, så løsningen er ikke blevet oversolgt. Den altovervejende grund til, at vi valgte Netgroup, er, at den behandling, vi får, er helt i top, og så foregår alting effektivt og i et højt tempo”

Nikolaj Hendriksen

Mybanker.dk Partner

Mybanker.dk’s løsning
Den tekniske platform, som Mybanker.dks virtuelle miljø ligger på, er baseret på Dell blades inklusive VMware ESX virtualiseringssoftware med storage area adgang via Hitachi VSP Enterprise SAN.

Løsningen driftes 24/7 af Netgroups tekniske afdeling med proaktiv overvågning og backup af data.