Reference: Conxion

Sikker drift, skarpe it-kompetencer og gode relationer er afgørende for CONXION

Der er mange nye forretningsmuligheder i deleøkonomi, hvilket Conxion har baseret sin innovative, digitale forretningsmodel på.

LINK-WEBSHOP er en online crowd procurement platform, der faciliterer transaktioner mellem kunder og leverandører af reklamegaver. Platformen gør det muligt for kunderne at dele deres ordrer og dermed opnå en billigere pris.

Dette er allerede en stor succes, og store kunder udnytter allerede de deleøkonomiske fordele, der er relateret til at købe ind sammen. For at imødekomme den store efterspørgsel, har Conxion etableret kontorer i Kina.

Det komplekse system og Conxions hastige vækst stiller store krav til en hosting- og driftsleverandør, der skal være i stand til at rådgive i forskellige vækstfaser, forstå kompleksitet og samtidig levere en driftsikker og fleksibel løsning.

Sikker drift og professionel rådgivning understøtter innovativt væksteventyr

Conxion er en innovativ virksomhed i konstant udvikling, hvilket stiller krav til en hostingpartner der er i stand til at følge med vækstplanerne og samtidig kan sætte sig ind i de behov, der er associeret med hver vækstfase – disse krav opfylder Netgroup.

”Netgroup har en proaktiv tilgang. Baseret på vores aktuelle situation og behov, er de en aktiv medspiller i vores vigtige it-beslutninger.”

Patrick Holgersen

Conxion CEO

For Conxion er det vigtigt, at have en fleksibel løsning, der kan skaleres i overensstemmelse med den aktuelle efterspørgsel og vækst.

”Vi har en meget fleksibel løsning hos Netgroup, der kan skaleres, når der er behov for det. Dette betyder, at vores system altid er i stand til at håndtere den aktuelle efterspørgsel.”

Patrick Holgersen

Conxion CEO

Sikker drift er fundamentet for LINK-WEBSHOP platformen. For Conxion var det vigtigt, at få en driftssikker løsning, da tilgængelighed og beskyttelse af ordre- og kundedata er af afgørende betydning for forretningen.

”Netgroup leverer en meget driftssikker løsning, og vi har fået den bedste og mest sikre løsning.”

Patrick Holgersen

CEO Conxion

Outsourcing af IT-infrastruktur sikrer 100% fokus på forretningen

Conxion har valgt at outsource driften af it-infrastrukturen, hvilket betyder, at ledelsen kan bruge ressourcerne på at fokusere på kerneforretningens aktiviteter og vækststrategien.

”Ved at outsource vores it-infrastruktur til Netgroup, kan vi fokusere 100% på forretningens strategi og optimere brugeroplevelsen på platformen. Vi forholder os ikke til it-drift, det skal bare fungere, og der drager vi fordel af Netgroups specialistkompetencer. ”

Patrick Holgersen

Conxion CEO

God dialog og tillid

For Conxion spiller gode relationer og tillid en vigtig rolle i samarbejdet med Netgroup, der fungerer som sparringspartner, når der skal træffes vigtige it-relaterede beslutninger.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Netgroup, der ikke bare er en leverandør, men en sparringspartner der varetager vores interesser. Jeg har 100% tillid til Netgroup.”

Patrick Holgersen

Conxion CEO

Conxion har ikke en intern it-afdeling, og det var derfor vigtigt, at have en fleksibel hostingpartner der kan levere på adskillige parametre:

”Vi lægger vægt på skarpe it-kompetencer, en driftssikker løsning, gode relationer og tillid i samarbejdet med vores leverandør – Netgroup har leveret dette fra dag ét.”

Patrick Holgersen

Conxion CEO