Reference: FabricAir

FabricAir designer og leverer tekstilkanaler til distribution af luft for ventilation. Virksomheden er baseret i Danmark og har afdelinger i Danmark, Norge, England, Italien, Spanien, Kina, Litauen og USA.

Økonomisk og driftssikker løsning
I forhandlingerne med Netgroup var det vigtigt for FabricAir ikke at have nogle variable omkostninger. FabricAir valgte derfor at følge en strategi, hvor servere og udstyr lejes hos Netgroup til en fast månedspris.

Tilmed undgik FabricAir store installationsomkostninger og i stedet for at investere i storage, lejer FabricAir kapacitet hos Netgroup, hvilket sikrer en fleksibel afregningsmodel.

”Det giver os en stor fleksibilitet at leje os ind på Netgroups storage, i stedet for at vi selv skal ud og investere i det. Vi betaler kun for det, vi rent faktisk bruger”.

Martin Fiil Hedegaard Larsen

FabricAir IT-Manager

Udover de økonomiske aspekter var det også vigtigt for FabricAir, at deres hostingspartner kan levere høj driftssikkerhed. FabricAir er lokaliseret adskillige steder i verden, hvilket betyder, at det er afgørende for forretningen at have adgang til de forretningskritiske systemer 24/7:

”Netgroup leverer stabil drift døgnet rundt, hvilket er meget vigtigt, da vi er en international virksomhed, der arbejder i forskellige tidszoner.”

Martin Fiil Hedegaard Larsen

IT-Manager FabricAir

Hvorfor Netgroup
Martin Fiil Hedegaard Larsen, IT-Manager hos FabricAir, har tidligere samarbejdet med Netgroup og efter at have afsøgt markedet for de økonomiske aspekter, så var han ikke i tvivl om, at det endnu en gang skulle være Netgroup, der skulle levere colocation, servere og storage til at understøtte FabricAir´s IT-infrastruktur.

”Vi valgte Netgroup, da de både kan levere en sikker drift, fleksibilitet, fornuftige priser og ikke mindst god service.”

Martin Fiil Hedegaard Larsen

IT-Manager FabricAir