Reference: FK Distribution

Driftspartner med stor ekspertise i CMS

Danmarks største private distributionsvirksomhed af tilbudsaviser, FK Distribution, skulle i 2014 bruge en hosting- og driftspartner. De stod overfor lanceringen af deres egen digitale NejTak+ løsning, og det krævede en CMS-ekspertise de ikke selv besad.

Velfungerende samarbejde
Hos FK Distribution var det vigtigt, at den kommende driftspartner både var i stand til at forstå deres forretning og vækstmål, samt løbende at sikre en god og tæt dialog. Netgroup levede uden problemer op til disse krav, hvorfor det var naturligt for FK Distribution at vælge Netgroup som driftspartner.

”Netgroup er altid klar til at komme med løsninger, der er skræddersyet til vores forretning og som lever op til vores krav. De er åbne og servicemindede, de tænker langsigtet, og har utrolig skarpe tekniske kompetencer”.

Michael Christensen

FK Distribution IT-driftschef

Sikkerhed og hurtige svartider er topprioritet
Der er dagligt en meget stor aktivitet på FK Distributions site, og det stiller krav til platformen. Platformen skal være stabil og driftsikker med meget hurtige svartider og høj tilgængelighed døgnet rundt, så FK Distributions kunder får en god og uproblematisk oplevelse hver gang de besøger sitet.

Sikkerheden var også et område, der blev vægtet meget højt i FK Distributions valg af Netgroup som samarbejdspartner.

”For at opnå optimal sikkerhed ønskede vi at adskille vores interne og eksterne IT-miljø , og det gav derfor helt klart mest mening af benytte en ekstern partner til vores NejTak+ løsning. Netgroup har en højtydende og sikker platform, og med deres store erfaring på CMS-drift, er der ingen tvivl om, at vi føler os i trygge hænder”

Michael Christensen

FK Distribution IT-driftschef

Løsning
FK Distributions løsning består af managed hosting med driftsansvar til og med applikationslag (Sitecore) med tilhørende infrastruktur herunder servere, storage og netværk samt backup, firewall og en række andre sikkerhedsydelser såsom anti-virus og anti-DDoS. Backup data er flyttet til sekundært datacenter for at sikre, at produktionsdata og backup data ligger på separate sites.