Reference: Tea Solutions

Tea Solutions er et webbureau, der er specialiseret i udvikling af webløsninger som websites, e-handel, online marketing og apps. Mere end 150 skandinaviske kunder driver gazelle-virksomhedens vækst, hvilket betyder at behovet for en stabil og kompetent hostingpartner er afgørende for den videre udvikling.

Fælles værdigrundlag
Det var vigtigt for Tea Solutions at finde en hostingpartner med et fælles værdigrundlag. Dette sikrer et godt udgangspunkt for samarbejdet.

”Som kunde sætter vi pris på, at vores hostingleverandør deler vores værdier. Dette kommer til udtryk i et konstant fokus på at levere den højeste kvalitet, kompetent specialist rådgivning, fleksibilitet og hurtig respons”.

Anders Burla Johansen

Tea Solutions CEO & ejer

Teknisk setup matcher Umbraco
Tea Solutions udvikler nye hjemmesider i CMS Platformen Umbraco, og det var derfor vigtigt at finde en hostingpartner, hvis tekniske kompetencer og setup matchede hosting af kundernes Umbraco websites.

”Vi bygger webløsninger i Umbraco, og Netgroups tekniske setup passer perfekt til hosting af vores kunders Umbraco hjemmesider”.

Anders Burla Johansen

Tea Solutions CEO & ejer

God sammenhæng mellem pris og kvalitet
I deres valg af hostingpartner lagde Tea Solutions vægt på en god sammenhæng mellem pris og kvalitet.

”Der er en god sammenhæng mellem den driftsløsning som Netgroup leverer og prisen. Pris og kvalitet skal hænge sammen, og dette gør den hos Netgroup.”

Anders Burla Johansen

Tea Solutions CEO & ejer