Reference: Unwire

Cloud Hosting – fleksibelt og økonomisk fordelagtigt

Unwire, der er en førende udbyder af online betalingsløsninger, ønskede at finde en ny leverandør til hosting og drift af deres IT infrastruktur. Et af kravene til den nye leverandør var stærke kompetencer inden for virtualisering. Unwire ønskede at gå fra fysiske servere til et mere økonomisk fordelagtigt cloud setup.

Herudover stillede Unwire også høje krav til en sikker løsning. De meget følsomme data, som Unwire arbejder med, kræver en dedikeret og yderst kontrollérbar løsning.

Alt sammen noget som Netgroup kunne levere.

”Netgroup levede op til vores krav om virtualisering og sikkerhed – derfor var de det bedste valg for os.
Vi leverer mobile betalingsløsninger, og det gør, at vi stiller ekstremt store krav til sikkerheden. Vi har valgt at få en Private Cloud, så vi har fuld kontrol over vores systemer og sikkerhed på højeste niveau”

Timme Traberg-Andersen

Unwire VP Operations

Fælles mål for løsningen
Unwire er en innovativ virksomhed, der er i konstant udvikling, hvilket stiller krav til en hostingpartner, der er i stand til at følge med vækstplanerne – det krav opfylder Netgroup. Herudover får Unwire også dækket deres behov for en fleksibel løsning med en høj grad af skalérbarhed.

”Vi har behov for en løsning, hvor vi kan skrue op og ned for ressourcer, når behovet opstår. Blandt andet fordi vores belastningsperioder varierer meget. For eksempel skal der skrues op for ressourcerne fredag aften, når hele Danmark sidder og skal stemme på deres Vild Med Dans- eller X-Factor-favorit. Her er det afgørende, at systemerne kan følge med, så alt går rigtigt til”

Timme Traberg-Andersen

Unwire VP Operations

Løsning
Med løsningen hos Netgroup har Unwire opnået ekstremt hurtige servere og svartider, skalérbarhed uden begrænsninger og betaling baseret på forbrug af ressourcer. Unwire har adgang til support 24 timer i døgnet og skal ikke bekymre sig om drift, sikkerhed og backup. Samtidig sparer Unwire investeringer i ekstra ressourcer på datacenterfaciliteter såsom hardware, køling, strøm samt årlig ISAE3402 revisionserklæring.

Unwires løsning indeholder: Hosting af Private Cloud, Backup, Colocation, og Firewalls.