Reference: Xtracon

Dedikeret kundeservice - også da vi var en mindre kunde.

”Da vi startede ud med Netgroup, var vi formentlig en af deres mindre kunder, men vi har oplevet den samme dedikerede service hele vejen igennem. Det har derfor været naturligt at lægge stadig mere forretning hos Netgroup, i takt med at vi selv er vokset, og vores behov har ændret sig. Samtidig oplever vi, at Netgroups priser er meget konkurrencedygtige, ikke mindst da vi skulle indkøbe servere og firewall til en ny Xtracon kunde.

Vi har prøvet andre hosting udbydere. Men det, vi især sætter pris på hos Netgroup, er deres Enterprise infrastruktur med en meget høj sikkerhed i Datacentrene og den bedste hardware. Kvalitet og den professionelle indstilling til at hjælpe, når vi har haft nogle udfordringer omkring levering af fiberforbindelser, netværk, IP adresser m.v. er heller ikke gået ubemærket hen i vores organisation.

Alt i alt kunne vi ikke være kommet i nærheden af den Enterprise infrastruktur som Netgroup tilbyder, hvis vi skulle have foretaget investeringerne selv” udtaler Henrik Mølvig.

Henrik Mølvig

Xtracon Adm. Direktør

Xtracons løsning hos Netgroup:
– Co-location af flere racks på flere forskellige lokationer (to-center drift)
– Redundante Gbit forbindelser til internettet
– Køb af IT infrastruktur herunder servere & firewalls på attraktive vilkår