Serviceorienteret netværksdriftstekniker søges

Vil du bruge din erfaring og tekniske kompetencer til sikre stabil drift og skabe nye løsninger for vores kunder?

Netgroup A/S har gennem de seneste 16 år leveret hosting og virtualiseringsløsninger til danske og udenlandske virksomheder, der har behov for en professionel løsning baseret på Enterprise klasse infrastruktur.

Vi er i vækst, og derfor søger vi nu en dygtig netværksdrifttekniker til en spændende og krævende stilling i Netgroup netværksteam. For at få succes i stillingen, er det en forudsætning, at du har stærke kompetencer inden for drift af komplekse datacenter netværk og firewall konfigurationer.

Vi stiller store krav til din faglighed og tekniske forståelse, og forventer gode samarbejdsevner, projektforståelse og ikke mindst en interesse for større netværksmiljøer og kundespecifikke løsninger. Den rette kandidat vil blive en del af et dynamisk og stærkt dedikeret team i et spændende miljø, der er på den absolutte forkant i markedet.

Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du som medarbejder får egne ansvarsområder, gode udviklingsmuligheder og afvekslende opgaver.

Netgroups forventninger til dig:
Vi forventer, at du tager ejerskab af dine opgaver og arbejder med et højt energiniveau, er veltalende, empatisk og sympatisk. Du har stor erfaring med drift af både mindre og større systemer, og kan være med til at udvikle vores interne systemer, så de understøtter vores arbejdsgange. Du er selvstarter og tager dit arbejde seriøst, og du sætter en ære i at være den bedste på dit område. Du er stærk i kommunikationen med vores kunder, forhandlere og leverandører, og du brænder for at levere stærke kvalitetsløsninger til vores kunder. Da der kan forekomme kørsel i arbejdstiden er det et krav at du har et kørekort.

Dine opgaver:

 • Sikre en stabil drift og udvikling af vores kunders netværksløsninger
 • Design og opbygning af specifikke løsninger til kunder
 • Administration af firewalls og netværk, herunder forventes det at du har:
  • Kendskab til Cisco netværksplatformen på CCNP niveau
  • Kendskab til Cisco ASA firewalls
  • Gerne kendskab til Cisco Nexus
  • Gerne kendskab til automatisering af ændringer og konfigurationsstyring
 • Erfaring med et eller flere scripting og/eller programmeringssprog er en fordel
 • Erfaring med Juniper-løsninger er en fordel

Du vil sidde i netværksteamet, der er en del af den tekniske afdeling. Den tekniske afdeling består af 22 højt kvalificerede og engagerede kollegaer, der vil være en del af din daglige sparring.

Det får du hos Netgroup:
Netgroup er en velkonsolideret hosting virksomhed, der har kontorer beliggende i hjertet af København. Vi er 44 ansatte, der hver dag brænder for at levere Danmarks stærkeste hosting platform til vores kunder. Vi har p.t. driftscentre placeret i Taastrup, Ballerup og Glostrup med godt 9000 servere, som vi drifter for vores kunder.

Vores hverdag er præget af en blanding af seriøsitet og humor. Vi har en fri tone og en meget høj grad af personlig frihed til at udføre sit job bedst muligt. Vi har frokostordning, frugtordning samt massageordning, ligesom vi naturligvis sørger for bærbar pc, mobiltelefon samt internet hjemme.

Send en ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse, så send din ansøgning samt CV i PDF til teknisk chef Joel Vest på e-mail til jv@netgroup.dk. Skriv venligst ”netværksdriftstekniker” i emnelinjen.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.